Fransförlängning på Kungsholmen

Fransförlängning på Kungsholmen

Om du är intresserad av att erhålla en fransförlängning på Kungsholmen, så är vårt företag ett ypperligt val. Våra behandlingar passar dig som eftersträvar det lilla extra. Vi har en kunnig personal, som har hjälpt många kunder att bli helt nöjda med det som de har erhållit. Personalen är alltid noggrann och eftersträvar kvalitet och engagemang i sitt arbetssätt. Genom att anlita oss för din fransförlängning, så får du ett friskt, vitalt och starkt hår.

Full garanti hos oss på Salong Fraiche

Här tycker vi att det är viktigt att du känner att du får det som du vill ha det. Alla våra behandlingar genomförs med hänsyn till dig som kund, dina behov och dina önskemål. Om du inte är nöjd, så har vi inte gjort tillräckligt för dig. I så fall är vi tacksamma om du säger till oss, så att vi kan rätta till det som du inte är riktigt nöjd med. I fall du gör detta, så kan vi helt kostnadsfritt hjälpa dig till dess att du verkligen är helt nöjd.

Fråga oss gärna!

Om det är någonting kring vår verksamhet, som du vill veta mera om, så är det bara att kontakta oss. Vi kan kontaktas antingen via telefon, via mejl eller genom att du fyller i och skickar det kontaktformulär som finns högre upp på sidan. Vi och våra medarbetare ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha hjälp med.